Съдържание

Ефективната комуникация е ядрото на интегрирания маркетинг. Степъп Комюникейшънс ще разкаже историята на Вашия бранд по най-въздействащия, правилно насочен и ефективен начин. Следвайки методично най-добрите практики в маркетинга и използвайки различни методи за разпространение на Вашето съдържание, посланието Ви бързо ще достигне до желаната аудитория.

свържете се с нас

ДА ОБЛЕЧЕМ ВАШИЯ БРАНД

Степъп Комюникейшънс създава съдържание, основаващо се на цялостна комуникационна стратегия, специфично изработена за Вашата компания и за Вашите цели. Независимо дали става въпрос за засилване на интереса към Вашия бранд, увеличаване на възможностите за бизнес или повишаването на продажбите Степъп Комюникейшънс създава съдържание, което е адресирано към специфичните нужди на точно определена група от хора. С наша помощ ще докажете, че разбирате клиентите си и можете да им помогнете, а това, само по себе си, е Вашето бранд обещание в действие.

review1

Рекламни текстове

Продажбата на Вашите продукти може да се окаже истинско предизвикателство ако не се използват подходящи рекламни текстове. Имаме опит със създаването на рекламни текстове за различни медии – печатни издания, web, радио и т.н.

review1

Изложения

Участието на изложение е свързано с много средства, планиране и добра последвала организация. Всичко това, обаче, може да се окаже крайно недостатъчно, ако не разполагате със запомнящ се щанд. От предварителен проект, през примерен дизайн, до финалната изработка, Степъп Комюникейшънс е решението за успешно изложение.

review1

PR

Добрият PR помага за изграждането на желания корпоративен имидж. С наша помощ това, което искате да кажете, ще бъде написано професионално и разпространено до правилните медии.

review1

Имейл маркетинг

Ако бизнесът Ви разчита на Email маркетинга като инструмент за регулярна комуникация с клиенти и/или партньори, нека създадем отличинелна визия, която лесно се запомня.

Email маркетинг кампаниите са чудесен инструмент поради няколко причини

  • Email маркетингът е важен поради редица причини, като една от най-важните е, че Ви cвъpзвa директно c вaшитe потребители.
  • Конкретно и прецизно таргетиране на Вашата ayдитopия.
  • Създаването на маркетинг кампания е бърз и сравнително лесен процес.
  • Маркетинг кампаниите Ви са лecнo измepими – само с няколко клика може да разберете колко от изпратените имейли са отворени, кои линкове са кликнати най-много пъти и т.н.