fbpx

Завладяващият дизайн, който въздейства

Визията е всичко

Персоналност във всички материали

Обогатете своя бранд с дигитални и печатни материали, направени само за вас.

Независимо колко е добра стратегията Ви и колко е уникално съдържанието, което създавате, графиките са тези, които вдъхват живот на всяка една концепция. Завладяващите изображения, които създаваме придават завършен вид на всяко едно маркетингово съобщение. Графичният дизайн е основен компонент в маркетинга, а ако не използвате визуално съдържание, то пропускате огромни възможности за комуникация с Вашата аудитория.

Дизайн за всеки случай 🙂

Брошури и листовки

Визията на Вашите печатни материали е тази, с която представяте компанията си пред клиентите. Ето защо използваният дизайн трябва да е запомнящ се, да подчертава корпоративната идентичност и да допълва избраната маркетинг стратегия. Независимо дали имате нужда от нови визитки, брошури или рекламни плакати, ние ще Ви предложим най-добрите решения на конкурентни цени.

Уеб

Помогнете ни да придадем наистина завършен вид на Вашето уеб съдържание. Независимо дали става въпрос освежаване на уебсайт, за създаване на банери или за цялостна изработка на уебсайт, ние имаме решението за Вас.

Видео и анимации

От заснемане на корпоративно видео до създаване на анимирани клипове по предварително съгласуван сценарий, нашият екип ще вдъхне живот на всяка идея.

Графики за изложения

Начинът, по който представяте Вашия бранд по време на изложение е изключително важен. Независимо дали имате нужда от цялостен дизайн на щанда или желаете да впечатлите със запомнящи се банери, Степъп Комюникейшънс ще създаде графиките, които да накарат посетителите на изложението да запомнят Вашия щанд.

MONÉCO

Дизайн | WordPress | WooCommerce

2o7o10v

Стратегия | Дизайн | Социални медии

Хотел Алекта

Дизайн| Поддръжка| Социални медии
Scroll to Top