fbpx

Дигитален маркетинг

Маркетинг

Съвременният маркетинг, без който не можем

Дигитален, традиционен или микс от двата? Отговорът зависи от спецификата на Вашия бизнес.

Ефективната комуникация е в основата на всяка маркетинг стратегия. Степъп Комюникейшънс ще разкаже историята на Вашия бранд по най-въздействащия, правилно насочен и ефективен начин. Следвайки методично най-добрите практики в дигиталния и/или традиционен маркетинг и използвайки различни методи за разпространение на Вашето съдържание, посланието Ви бързо ще достигне до желаната аудитория.

Маркетинг за всеки случай 🙂

Анализ и стратегии

Правилно работещият маркетинг е невъзможен без предварително извършен задълбочен анализ и стратегия, която да се следва. Ние ще проучим конкуретите Ви и ще следваме техните стъпки, за да открием слабостите им. На таза база, както и на разкриването на пълния потенциал на Вашия продукт или услуга, ще създадем реалистична стратегия, върху която може да се построи цялостният маркетинг имидж на Вашата компания.

Съдържание

Методите ни на работа включват имплементирането на маркетинг средства, чрез които бързо да преведем Вашата концепция в смислено маркетингово съдържание. Усилията ни са насочени към създаването на качествено бранд послание и стратегии, които създават нови възможности, а в резултат Вашият бранд и продукти са правилно рекламирани и лесно откриваеми.

Изложения

Организирането на изложения е втората ни природа. В дългододишния си опит сме извършвали подготовката на изложения на територията на пет континента. От първоначалния контакт с организаторите, през създаването на щанд и специализирана маркетинг кампания, до финалните щрихи, тимът ни ще се погрижи за всеки детайл.

Имейл маркетинг

Ако бизнесът Ви разчита на имейл маркетинг като инструмент за регулярна комуникация с клиенти и/или партньори, нека създадем отличителна визия, която лесно се запомня.

Защо да използвам имейл маркетинг?

• Имейл маркетингът Ви cвъpзвa директно c Вaшитe потребители.
• Конкретно и прецизно таргетиране на Вашата ayдитopия.
• Създаването на маркетинг кампания е бърз и сравнително лесен процес.
• Маркетинг кампаниите Ви са лecнo измepими – само с няколко клика може да разберете колко от изпратените имейли са отворени, кои линкове са кликнати най-много пъти и т.н.

Google AdWords

Силата на Google AdWords рекламата е огромна. С помощта на този тип реклама Вашият бизнес, продукт, или услуга могат да добият популярност в значително намалени срокове.
Google AdWords е услуга, предлагана от Google. Тя помага на различните компании и организации за показването на рекламите им в различни търсачки, както и в партньорски сайтове на Google.
Чрез тази услуга се създават реклами, базирани на ключови думи, за които се предполага, че се използват от клиентите на организацията. Създаването на една или много реклами е лесно, а рекламодателят може да използва таргетиране по специфична локация, таргетиране по платформа или и двете.

Социални медии

Съвременното общество е подложено на огромно количество информация, а социални медии допринасят неимоверно за това. Свикнали сме да използваме Facebook, Instagram и LinkedIn като източник на информация и често вземаме решения, базирани на прочетеното там. Ето защо е необходимо част от маркетинг усилията ни да бъдат насочени именно към хората, които ежедневно използват тези платформи за да бъдат информирани. Нещо повече – възможността да разпространим своето рекламно съобщение до точно определени групи, като едновременно контролираме в детайл разходите си за реклама, е от ключово значение в съвременния маркетинг.

SEO

Една от важните съставки на дигиталния маркетинг е SEO оптимизацията. Използвайки съвременни методи за оптимизация ние се грижим за това всяка страница от вашия уебсайт или интернет магазин да се индексира правилно от Google, както и постепенно да достига челни позиции при търсене по специфични ключови думи.

PR

Добрият PR помага за изграждането на желания корпоративен имидж. С наша помощ това, което искате да кажете, ще бъде написано професионално и разпространено до правилните медии.

Изнесен маркетинг отдел

Ако нямате възможност да наемете цял отдел, с който да покривате ежедневните си нужди, или пък просто не се нуждаете от маркетинг експерт на пълен работен ден, то услугата Външен Маркетинг отдел е именно за Вас. Ние ще се наемем да свършим именно това от което се нуждаете, без да имате трудово-правни отношения с нас.

СТРАТЕГИЯ | ДИЗАЙН | СОЦИАЛНИ МЕДИИ
ДИЗАЙН | ПОДДРЪЖКА | СОЦИАЛНИ МЕДИИ
Scroll to Top