Графичен дизайн

Независимо колко е добра стратегията Ви и колко е уникално съдържанието, което създавате, графиките са тези, които вдъхват живот на всяка една концепция. Завладяващите изображения, които създаваме придават завършен вид на всяко едно маркетингово съобщение. Графичният дизайн е основен компонент в маркетинга, а ако не използвате визуално съдържание, то пропускате огромни възможности за комуникация с Вашата аудитория.

review1

Уеб

Помогнете ни да придадем наистина завършен вид на Вашето уеб съдържание. Независимо дали става въпрос освежаване на уебсайт, за създаване на банери или за цялостна изработка на уебсайт, ние имаме решението за Вас.

review1

Видео

От заснемане на корпоративно видео до създаване на анимирани клипове по предварително съгласуван сценарий, нашият екип ще вдъхне живот на всяка идея.

review1

Принт

Визията на Вашите печатни материали е тази, с която представяте компанията си пред клиентите. Ето защо използваният дизайн трябва да е запомнящ се, да подчертава корпоративната идентичност и да допълва избраната маркетинг стратегия. Независимо дали имате нужда от нови визитки, брошури или рекламни плакати, ние ще Ви предложим най-добрите решения на конкурентни цени.

review1

User Interface (UI)

Екипът ни е участвал в разработването на UI за софтуерни приложения, използвани в броудкаст индустрията. За да се уверим в качеството на предлагания дизайн първо проучваме конкуренцията, черпим вдъхновение от най-добрите продукти в дадена област и предлагаме модерни решения за Вашите продукти.

свържете се с нас