Изложения

Организирането на изложения е втората ни природа. В дългододишния си опит сме извършвали подготовката на изложения на територията на пет континента, като някои от държавите са: ОАЕ, САЩ, Русия, Сингапур, Нигерия, Индия, Холандия, Турция, Австралия. От първоначалния контакт с организаторите, през създаването на щанд и специализирана маркетинг кампания, до финалните щрихи, тимът ни ще се погрижи за всеки детайл.

Участието на изложение е свързано с много средства, планиране и добра последвала организация. Всичко това, обаче, може да се окаже крайно недостатъчно, ако не разполагате със запомнящ се щанд. От предварителен проект, през примерен дизайн, до финалната изработка, Степъп Комюникейшънс е решението за успешно изложение.

review1

Дизайн

С помощта на нашите дизайнери ще визуализираме наетата от Вас площ и ще създадем щанд, който да бъде едновременно фунционален, красив и да отговаря на всички нужди на Вашата компания.

review1

Площ

  • Ще Ви помогнем да разберете от какво пространство имате нужда за да покажете най-добре продуктите си и да ги представите най-добре пред своите клиенти.
  • Ще се свържем с организаторите на изложението и ще разберем всички детайли, които Ви интересуват.
  • Ще Ви окажем съдействие при преговорите и подписването на договор за наем на площ.

review1

Допълнителни услуги

Оставете цялостната синхронизация между различни доставчици на нас. Ще се погрижим както за наема на техника и осветление, така и за декорацията и озеленяването на Вашия щанд.

свържете се с нас